Excursieprogramma 2023

Dia1.pngmaandag 21 november 2022 13:02

Op zaterdag 5 november vond de laatste NKS-excursie van 2022 voor donateurs en belangstellenden plaats. Een groep van twintig belangstellenden deed zowel kasteel Amstenrade als het nabijgelegen kasteel Hoensbroek aan.

Inmiddels wordt hard gewerkt aan het excursieprogramma voor 2023. Maja Hullegie, onze vaste excursie-medewerker, heeft voor komend voorjaar opnieuw kasteel Rechteren weten vast te leggen en een 'dubbelexcursie' naar kasteel Horn en kasteel Hillenraad gepland.

In het najaar staan onder meer ridderhofstad Gunterstein en Huis te Leuvenum op de agenda. Ook is er overeenstemming met zowel bewoners als eigenaar Geldersch Landschap en Kasteelen over een bezoek aan kasteel Biljoen.

Komende periode wordt het programma aangevuld, ook met rondleidingen. Dit zijn kortere bezoeken aan kastelen of buitenplaatsen die zoveel mogelijk op vrijdagmiddag of zaterdag plaats vinden. Op die manier willen we ook werkende en studerende belangstellenden de gelegenheid bieden om te genieten van kastelen en buitenplaatsen die niet regulier geopend zijn voor het publiek.

Houd onze nieuwsbrief en social media in de gaten voor de aankondigingen.

Fotografie: A. Speelman

« Terug

Sluiten