Nederlandse Kastelenstichting - kenniscentrum voor kasteel en buitenplaatsNederlandse Kastelenstichting - kenniscentrum voor kasteel en buitenplaatsNederlandse Kastelenstichting - kenniscentrum voor kasteel en buitenplaats

Excursies voor donateurs

Excursieprogramma voor 2017:
Slot Haamstede vrijdag 21 april VOL
Kasteel Nederhoven en Kasteel Aldenghoor 19 mei en 2 september VOL
Kasteel Rosendael 10 juni
Havezate Schoonheten 16 juni VOL
Landgoed Mensinge 24 juni

Donateurs kunnens zich nu inschrijven via deze link

Overige informatie:

  • Opgave via www.kastelen.nl/nksexcursies2017.php of via de site: www.kastelen.nl Menu: Excursies / Programma (mocht u niet over internet beschikken dan kunt u een brief sturen met uw naam, naam introducee, geboortejaren, adres, telefoonnummer, eerste voorkeur, tweede voorkeur en eventueel een derde voorkeur. U kunt uw opgave sturen naar: Nederlandse Kastelenstichting, Postbus 123, 3960 BC  Wijk bij Duurstede.
  • U kunt deelnemen aan 2 excursies en 3 voorkeuren opgeven. Iedere begunstiger kan maximaal één introducé(e) meenemen. Aanmelding is mogelijk tot 1 maart. De indeling geschiedt op volgorde van binnenkomst van de aanmelding. 
  • Na indeling ontvangt u van ons een bevestiging. U bent echter pas van deelname verzekerd na ontvangst door ons van het voor de excursie verschuldigde bedrag.
  • Wij wijzen u er met nadruk op dat bij álle excursies sprake is van veel lopen en trap(pen) beklimmen en deze niet rolstoeltoegankelijk zijn.
  • Voor deelnemers aan de excursies van de NKS is een reis-ongevallenverzekering afgesloten. 
Hier vindt u het totale overzicht over het excursieprogramma 2017. 

 

Bent u geïnteresseerd in de bouwstijlen, interieurs of tuininrichtingen van kastelen en buitenplaatsen? Dan zijn onze excursies mogelijk interessant voor u. Jaarlijks nodigen wij onze donateurs uit om in te schrijven voor unieke excursies, op locaties die veelal niet voor publiek toegankelijk zijn.  

Huis Bergh    

Na een interessante rondleiding door kasteel of buitenplaats, bezoeken wij ook de bijbehorende tuin- en parkaanleg. Aan het eind van de middag volgt een informele afsluiting, waarbij wij - vaak met de gastheer en gastvrouw - napraten onder het genot van een drankje en een hapje.

 

 

Kijk hier voor een impressie van de vorige excursies.  

Praktisch 

De excursiekosten variëren van circa € 45,-- tot € 65,-- per persoon. U kunt per jaar inschrijven voor twee excursies en u kunt één introducé(e) meenemen. De groepen bestaan uit minimaal 25 en maximaal 50 personen.

De belangstelling voor onze excursies is altijd erg groot. Daar zijn we blij mee. Plaatsing gebeurt op volgorde van binnenkomst.  

Meer informatie

Heeft u vragen, dan kunt u ons bellen via telefoonnummer 0343 578 995 of mailen via info@kastelen.nl

 
NKS | Postadres: Postbus 123, 3960 BC Wijk bij Duurstede | Bezoekadres: Karel de Grotestraat 30, 3962 CL Wijk bij Duurstede | T 0343 578 995 | E | KvK nr.: 41149488